Hur man beställer

Köpa dina varor med oss ​​är utformad för att vara enkel, snabb och säker. Innan du beställer se till att:


Du har beställt rätt storlek för produkten (i förekommande fall)

Du är medveten om de förväntade leveransdatum för produkten

Den önskade kvantiteten är korrekt

Du har läst Villkoren

När du är på din korg, och du är redo att köpa, klicka på 'Fortsätt till kassan' -knappen.


Om du är en ny kund kommer du tas genom beställningsformuläret som du kommer att bli ombedd att ange information som din leveransadress och namn och dina betalningsuppgifter. Efter detta är slutförd visas en orderbekräftelse sida och få en bekräftelse via e-post från oss.


Om du är en befintlig kund kommer du att bli ombedd att logga in, om du inte redan har gjort det. Om ingen av dina uppgifter har förändrats sedan du blir ombedd att dina kreditkortsuppgifter. Efter detta är slutförd visas en orderbekräftelse sida och få en bekräftelse via e-post från oss.


Observera att när du klickar på 'Gå till kassan' du kommer att tas till det säkra området. Detta innebär att all personlig information som du anger kommer att krypteras så att den inte kan läsas när den färdas över Internet. För att ta reda mer om detta läs hjälpfilen avsnittet om säkerhet. Fylla i alla uppgifter som krävs på denna sida noga och se till att alla fält är klara helt. Klicka sedan på knappen köpet. Din beställning kommer då att bekräftas, och allt du behöver göra sedan luta sig tillbaka och vänta på de varor som skall levereras!