Integritet och användarvillkor

Website Log Information

När din webbläsare begär information från vår webbplats registrerar vår webbserver automatiskt datum, tid och IP-adress varifrån begäran kom.


Du är en "anonym" användare om du inte väljer att skicka e-post, fylla i ett webbformulär för att begära mer information, tillfoga ditt namn till en av våra e-postlistor, eller köpa en av vår webbutik produkter. Vi använder den samlade informationen i våra besökare filer för att fastställa användning och "popularitet" av olika delar av vår webbplats. Ibland delar vi webbplats logginformation med våra affärspartners för reklam, marknadsföring eller merchandising syfte och för att förbättra vår webbplats och göra den mer användbar för dig.


kreditkortsinformation

Att hålla din personliga information kreditkort privat är mycket viktigt för oss. webbutik kommer aldrig att hyra ut eller sälja den information som samlats i en kreditkortstransaktion. Att veta att du använder vissa tjänster eller köper vissa produkter kan hjälpa oss att erbjuda bättre service och mer populära produkter. Observera att det finns platser i webbutik där du kan överföra kreditkortsinformation för att slutföra ett köp.


Mejladresser

Vi kan samla in din e-postadress när du (i) väljer att skicka ett e-postmeddelande, (ii) välja att fylla i en av våra online-formulär för att begära information om våra produkter och tjänster, eller (iii) köp en av vår webbutik Produkter. Vi kan använda din e-postadress för att svara på din förfrågan och att kommunicera med dig när det är nödvändigt att ge kundservice och / eller uppföljning information om en produkt köp eller leveransinformation. Vi kan också använda din e-postadress för att kontakta dig om specialerbjudanden från nätbutiken och webbutik från tid till annan. webbutik säljer inte eller ge någon av dina personuppgifter till tredje part.postadresser

Vi kan samla in din postadress när du (i) väljer att fylla ut en av våra online-formulär för att begära information om våra produkter och tjänster, eller (ii) köp en av vår webbutik produkter. Vi kan använda din postadress för att svara på din förfrågan och att kommunicera med dig när det är nödvändigt att ge kundservice och / eller uppföljning information om en produkt köp eller leveransinformation. Vi kan också använda din postadress för att kontakta dig om specialerbjudanden från webbutik från tid till annan. webbutik säljer inte eller ge någon av dina personuppgifter till tredje part.Telefonnummer

Vi kan samla in ditt telefonnummer när du (i) begära att vi kontaktar dig via telefon, eller (ii) välja att fylla i en av våra online-formulär för att begära information om våra produkter och tjänster, eller (iii) köp en av vår online lagra produkter och vi måste kommunicera med dig om fakturering eller leveransinformation. webbutik säljer inte eller ge någon av dina personuppgifter till tredje part.


Vi hoppas att denna säkerhets- och datasekretess svarar på dina frågor om hur vi hanterar den personliga information du ger oss.Om du har några frågor, tveka inte att kontakta oss via e-post: footballsalesonline@gmail.com.